fbpx

Behandlingar

Atlasbehandling

Denna behandling har som huvudsyfte att åtgärda eventuella dysfunktioner i översta nackleden. Behandling sker dock längs både nacken och hela ryggraden samt höften. Behandlingen börjar alltid med en undersökning av nacken samt eventuella snedbelastningar i kroppen. Om du inte kan behandlas så kostar besöket inget. Vid behandlingen utförs djupverkande vibrationsmassage mot djupt liggande muskler och ligament intill kotsegmenten i ryggraden samt i korsrygg/sacrum.

Behandlingen består av ett nybesök på ca 75 minuter samt ett återbesök med uppföljning och behandling efter ca 4-12 veckor.

Under tiden mellan behandlingarna sker oftast en omställningsprocess i kroppen. Ibland kan man reagera med trötthet, tillfälliga spänningar och värk mm.

Läs mer detaljerat om behandlingen och eventuella kontraindikationer. (Du länkas till Atlaskotans nationella sida www.atlaskotan.net)

Pris:

  • Nybesök: 1895 kr (75 min)
  • Uppföljning: 895 kr (60 min) Sker normalt efter 4-6 veckor.

BOKA BEHANDLING >>

BOKA UPPFÖLJNING >>

BOKA UNDERSÖKNING & KONSULTATION >>

 

Atlasbehandling barn

Atlasbehandling är möjlig för barn från 8 år. Barnpris gäller till och med 14 år.
Oftast behövs inget återbesök för barn.

Pris: 1250 kr (Inget återbesök).

BOKA BEHANDLING >>

 

Extra Atlasbehandling

Om du genomgått en Atlasbehandling tidigare och behöver genomgå behandlingen igen så är det denna behandling du ska boka. Det går på samma sätt som vid vår Atlasbehandling. Vi börjar alltid med en undersökning av nacken för att bedöma om du har en dysfunktion i översta nackleden. Om vi bedömer att du inte har det så kan du istället erbjudas en Djupverkande vibrationsmassage om så anses lämpligt.

Pris: 1250 kr

BOKA BEHANDLING >>

 

Djupverkande vibrationsmassage

Denna djupverkande vibrationsmassage utförs med AtlantoVIB som är specialutvecklade och patenterade vibrationsinstrument utvecklade av ATLANTOtec i Schweiz. Behandlingen lämpar sig mycket bra för att behandla djupt liggande lednära muskler och ligament i ryggraden med syftet att åtgärda eventuella dysfunktioner i ledsegment i nacke, bröstrygg, ländrygg samt sacrum/korsrygg.

Vår vibrationsmassage kan även ha god effekt på ytligare muskler och bindväv.

Även käk/tuggmuskler eller halsmuskeln sternocleidomastoideus är områden som kan behandlas.

(Djupverkande vibrationsmassage ingår ingår som ett delmoment i en Atlasbehandling, men kan även bokas separat).

Behandlingens anpassas efter dina behov.

Läs mer om vibrationsmassage >>

Pris: 790 kr (Ca 45-60 min)

BOKA BEHANDLING >>

 

Klassisk massage

Som komplement till vår Atlasbehandling och Djupverkande vibrationsmassage kan du även boka klassisk massage. Vid klassisk massage utförs manuell massage med olja.  Jag arbetar även med triggerpunktsbehandling.

Pris: 600 kr (45 min), 720 kr (60min), 950 kr (90 min)

BOKA BEHANDLING (45 min) >>

BOKA BEHANDLING (60 min) >>